01

Tid og sted

Nyfødtfotografering bookes helst før babyen er født. Jeg noterer meg termin i kalenderen også finner vi en tid som passer når barnet har kommet. Dere kan også ta kontakt når barnet er kommet. Foto tas helst ila de første 7-18 dagene. Det går fint å ta bilder når barnet er litt større også, men de er ofte roligere og sover mer de første ukene. 

 

Jeg har ett godt oppvarmet studio som er tilrettelagt for nyfødtfoto. For kunder som syns det er langt å komme seg til studio kan jeg tilby hjemmefotografering. Da tar jeg med alt av utstyr som trengs. 

 

Foto tar alt fra 2-4 timer, vi bruker den tiden vi tenger.

02

Ta med noen

Ta gjerne med partner, søsken eller kjæledyr på bildene. Det gir noe ekstra til bildet å ha med de som kommer til å bety noe i livet til den lille. Dette koster ikke noe ekstra.

03

Klær og rekvisitter.

Det er helt opp til dere om dere ønsker bilder med eller uten klær. Noen ønsker ofte litt forskjellig. Jeg har en del nyfødt klær til utlån. Jeg hjelper deg gjerne med å velge klær før fotografering, hvis du trenger veiledning. 

 

Jeg har alt som trengs av utstyr i studio. Fra små hårbånd til kurver og pledd. Jeg finner ofte frem til noen forslag før dere kommer på foto. Finn gjerne frem hvis dere har noe dere ønsker å ha med på bildene. for eksempel en kosebamse eller ett teppe som er strikket av noen dere kjenner. 

04

Pris

Pris på nyfødtfoto er 1700,- 

Inkluderer foto og tilgang til digitalt visningsalbum på nett

Du velger selv hva du ønsker å bestille når du har sett bildene. Prisliste finner du oppe i menyen til høyre.

PS: Alle som booker nyfødtfoto får tilbud om gratis gravidfoto. 

Noen ganger er det vanskelig å komme seg til studio, derfor tilbyr jeg hjemmefoto: 2200,-

Tillegg for ettermiddag (etter 16.30)  og helg :500,- 

Kjøretillegg utenfor Åfjord: fra 500,-